Mina tjänster

Human Design Analys


Livet behöver inte vara en kamp eller ett motstånd utan anledning, det kan vara betydligt lättare än du tror. Du behöver bara våga ha tillit, och leva med dig istället för mot dig själv.

Vid en analys går jag igenom den röda tråden för din karta, det som jag ser är genomgående och mest viktigt för dig att ha med dig, kan variera från person till person.

Jag vägleder och guidar dig utifrån din specifika blueprint, medevetandegör information som är otroligt värdefull att ha, för att du ska kunna göra val som är energetiskt korrekta för just dig och din konstitution. 


Längd: 90 min

Pris: 1800 kr

Plats: Via videolänk: zoom

Boka härDesigned to bloom 


Det är dags för ett paradigmskifte där vi tar vårt ansvar och lyfter oss från det som är ickefungerande till något nytt, något hållbart. Ett skifte där vi lyfter oss bort från formella åtgärder och fina ord.

Tillhör ni skaran som vill bryta gamla mönster i arbetsgruppen i stort eller endast ledningen, som har modet och viljan att resa er mot något autentiskt och hållbart, något som ni kan stå stadigt i med stark ryggrad tillsammans i som ett team, inte bara en grupp?

Mitt arbete sker där man är intresserad av att det på arbetsplatsen & ledarbefattningarna finns människor som blommar ut i sina roller, och är den bästa de kan vara både för prestationen och sig själva. I detta sker en integrering av back-stage och front-stage arbete.

Jag har utgångspunkt i Human Design där jag intuitivt arbetar mot självledarskap väl förankrat i den man är menad att vara inifrån och ut. 

Designed to bloom är för de som ser människan bakom yrkesrollen, som har modet, viljan och lusten att investera i sina medarbetare på ett personligt och professionellt plan.


Pris vid förfrågan 

Kontakta mig gärna för mer info här


Intuitiv Coaching 1:1


Jag coachar bortom mina fem sinnen, guidar och vägleder intuitivt med mer än 10 års kunskap och erfarenhet i bagaget, där jag utifrån ditt behov genom transformativa frågor hjälper dig att öppna upp för och närma dig den potential och meningsfullhet som redan finns där; din essens.

Tillsammans tar vi oss genom barriärerna som står i vägen för att finna glädjen till dig själv och livet.


Längd: 90 min

Pris: 1500 kr

Plats: Via videolänk: zoom

Boka härIntuitiv Coaching 1:1

3 månaderspaket


Vi ses 3 gånger, 90 min/gång, under en tremånadersperiod. Under denna period kan du även vända dig till mig mellan våra utsatta tider för extra stöd via telefon/sms.


Längd: 3 månader, 90 min/gång

Pris: 3900 kr

Plats: Via videolänk: zoom

Boka här


Intuitiv Coaching 

Relationen till varandra.


Lösningen, glädjen och förståelsen till varandra behöver inte vara långt borta.  

Jag har mer än 10 års kunskap och erfarenhet av relationsarbete i bagaget. Ihop med den, intuitiv coaching, vägledning och mycket hjärta hjälper jag er att lösa upp de knutar som behöver lösas upp i relationen till varandra. 

Ta mig vidare till information kring Ninas bakgrund och erfarenhet.

Mitt arbete kan både ta utgångspunkt i var och ens specifika Design, eller enbart Coaching och vägledning, det är upp till er.

Längd: 90 min

Pris: 2100kr 

Plats: Via videolänk: zoom 

Boka här


All betalning sker via swish och ska vara mig tillhanda innan vår utsatta tid. Ytterligare information kommer vid bokning av vald tjänst.Till: 1236652705