Kärlek från mitt arbete i det offentliga och nu

När allt sket sig, när sorger och motgångar slog mot en gång på gång, när man inte längre trodde på sin egen förmåga, när man inte hittade hem, när allt bara låste sig och frustration är det enda som fanns kvar..  då fanns Nina där!

Nina har förmågan att se varje individ, likväl enskilt som i grupp. Hon lyssnar och man känner sig sedd och respekterad, bryter spärrar och öppnar ögon i en ny riktning som man blundat för. Med hennes hjälp har jag blivit starkare till att tro på mig själv, vilket har öppnat upp nya dörrar, vissa helt och andra på glänt. Jag har kommit mer till insikt med mitt inre och jag har fått en tryggare självkänsla. Idag ifrågasätter jag mig på ett positivt sätt och besluten ger mer än vad de tar. Jag har fått de rätta verktygen att jobba med!

Jag rekommenderar Nina varmast till alla som behöver stöttning och vägledning när livets vägar kröker sig.

- LS

Tiden jag gick hos Nina var en av de bästa stunderna i mitt liv just då. Nina hjälpte mig att våga tro på mig själv, jag tog tag i saker jag annars aldrig hade gjort. Jag kom fram till att jag behövde ha ensam vårdnad, vågade och fick det. Jag längtade till varje timme vi skulle ses varannan vecka. Till slut lärde Nina känna mig så bra att när jag fick frågan kring hur jag mådde den dagen, och svarade att jag mådde bra, så köpte Nina inte svaret. Hon fick mig att må sååå mycket bättre.

Jag har sagt det tidigare och jag kommer alltid att säga det: Nina är den bästa, vet inte vad jag hade gjort utan henne, hur det hade gått för mig eller mina barn. Hon är fantastisk på det hon gör och en underbar människa. Jag är tacksam över att det var just Nina som jag fick komma till när det var som sämst med allt.

- HL

Jag kan varmt rekommendera en sittning med Nina. Jag fick en igår, och idag sprudlar jag inombords. Jag har ett stort leende på läpparna, och hade jag inte haft öron så hade det gått runt om :)

Nina satte allt om mig helt klockrent! Hon arbetar med hjärtat och är väldigt mjuk i sin person, vilket får mig att känna mig väl omhändertagen och trygg. Jag har under en lång tid känt att jag inte är på rätt plats i mitt arbetsliv, och jag förstår nu efter min sittning med Nina varför jag känt som jag gjort. Jag har en så stor generator i mig själv och när jag inte gör det jag vill göra så slocknar jag. Jag förstår också att alla andra inte har samma driv som mig, och kan bara skratta hjärtligt åt mig själv med denna insikten och förståelsen för andra själar.

Jag har fått så mycket bekräftelser på att jag är som jag är av en orsak genom denna sittning med Nina. Mina känslor sprudlar och denna energi jag känner med insikterna jag fått, går för mig inte att förklara i ord. Om ni känner er vilsna precis som jag gjorde innan så ta hjälp av Nina. Är så tacksam för att jag fick detta, för mina pusselbitar i mitt inre ligger nu på plats. Från att ha varit vilsen under en lång tid (ca 3 år) så vet jag idag vilken väg jag ska ta i livet.

Tack till dig Nina från djupet av mitt hjärta.

- GRFick min Design avläst av Nina som är oerhört varm, lättsam och klok. Kan starkt rekommendera denna typ av sittning som för mig lett till en kraftfull investering för mitt hjärta, sinne, kropp och själ.

Bekräftelse, uppvaknade och tuffa insikter har det medfört, och detta till sådan stor nytta! Det besinningslösa våld jag utövar gentemot mig själv är så onödigt! Mitt sinne har fått stående ovationer och nu ska jag bana vägen åt min personliga utveckling och yrkeskarriär genom att kanalisera mina energier och intuitioner på rätt.. eller på mitt bästa sätt. Separera min självkänsla från prestation!

Jag duger, precis som jag är! Hejdå ”duktiga flicka syndrom” - nu kommer nya jag! 

- AM

Nina har gjort en reading på min Design.

Hon hjälpte mig att förstå varför tänker och agerar som jag gör i livet, att det helt enkelt är bortom min kontroll och att jag är precis som jag ska vara.

Hon hjälpte mig att förstå att mina förmågor som jag har trott är mina svagheter, faktiskt är mina alldeles egna superkrafter, och hur jag ska använda dom på bästa sätt för att uppnå lycka och framgång.

Nina hjälpte mig att öppna upp mitt hjärta för att äntligen släppa in mig själv och det kommer jag alltid att bära med mig.

- EJ

Jag och min dotter upplevde Nina som väldigt engagerad, lyhörd, närvarande och som att hon brydde sig. Jag fick stort förtroende för Nina och hon hjälpte mig genom en enorm kris i livet. Vi är extremt tacksamma för Ninas hjälp under vår situation. 

Hon har hjärtat på rätt ställe och är rätt person på rätt plats.

- AJ

Jag fick en Human Design analys av Nina som lyfte mig utanför kropp och sinne, och hjälpte mig att förstå mig själv som en åskådare av mig själv. Jag accepterar mig själv mycket mer nu och finner inre ro.

Nina sätter ord på det jag själv inte kunde greppa.

- MJ

Nina, min upplevelse av sittningen är att du genom trygghet och enkelhet kunde fånga min uppmärksamhet. Du lyckades presentera resultatet på ett enkelt och genuint sätt. För mig var detta mycket värdefull information, och det som jag egentligen visste om mig själv.

Du är så duktig på det du gör!

Tack för en otrolig och intressant upplevelse.

- LO

Jag och mina barn fick ett proffsigt bemötande av Nina, hon såg problemet direkt och hjälpte att underlätta vårt liv när vi gick igenom en svår livssituation. Nina lyssnade alltid på mig när jag sökte akut stöd. Hon tog sig tid och gav mig precis det jag behövde.

- MK

Som person är Nina varm, trevlig, omtänksam och intelligent. Hon ger ut väldigt mycket trygghet. Nina har mycket kunskap och har hjälpt mig i flera olika situationer och hur jag ska hantera dessa, något som jag har nytta av varje dag. Jag är väldigt tacksam för det!

Nina har hjälpt mig att växa som person!

- JK

Jag upplevde Nina som inkännande och som att hon lyssnade till skillnad från andra terapeuter som ofta redan ställt in sig på de problem de ska bemöta. Hon var fördomsfri helt enkelt!

- IP

Nina ger ett varmt och vänligt bemötande. Lyssnar utan att döma. Ger feedback och stöd på ett uppmuntrande sätt som får en att känna sig trygg. Bra inputs och kloka ord, man känner sig så mycket lättare efter ett samtal med Nina.

- MA

Nina var den enda vuxna som jag visste att jag kunde lita på under den tiden.

- NJ

Nina har stor kompetens inom att arbeta med människor och vägleda dem när livet börjar bli tufft och man inte vet hur alla dessa tråkigheter ska hanteras.

Det har alltid varit lätt att prata och ta kontakt med Nina. Hon är en bra lyssnare och lyssnar på andra med alla sina sinnen.

Nina har stor förståelse för hur olika kulturer fungerar. För oss var hon ljuset i mörkret under en period.

-SZ


Nina har en mjuk framtoning, men är samtidigt en stark karaktär! Hon kan hjälpa dig att hitta dina inre styrkor och se din egen förmåga.

- KB

Nina är en snäll och lugn person och jag har hittat förtroende inom mig själv när jag haft kontakt med Nina. Hon passar att arbeta med människors inre kraft för att hon förstår och ger rätt råd.

- LM

Tveka inte på att höra av dig/er vid frågor!